Olen kaks korda erinevate retseptidega püüdnud saada seda päris õiget sefiiri...ja seekord võin julgelt öelda, et õnnestus:)))) Kuigi sellise koogi jaoks sai seda natuke vähe..ikka korralikult võiks sefiiri olla, eks:P Põhjadeks küpsetasin elus esimest korda võibiskviiti ja see tuli ka päris hästi välja...jäin seekord oma katsetusega rahule:)
Koogist ka siis natuke:
Põhi: Võibiskviidi retsepti sain Nam-Namist ja see osustus üleootuste heaks. Küpsetasin ahjuplaadi suuruse biskviidi ja lõikasin selle pooleks...immutasin mahlaga päris mõnusalt;)
Vahele läks siis 1 paki kohupiim, 200ml vahukoort, Põltsamaa jõhvikamoosi ja 1 spl suhkrut. Vahustasin vahukoore ja kohupiima suhkruga eraldi, siis segasin nad kokku ja lisasin maitseks jõhvikamoosi. Põhjade vahele panin veel lihsalt jõhvikamoosi ja siis alles täidisesegu.
Sefiirist:
Retsepti leidsin siit blogist aga zelatiini jätsin lisamata, sest oli ka ilma selleta tugev ja püsiv;) Siirupi tegin veega, sest haput mahla ei olnud käepärast. Siirupile lisasin roosat toiduvärvi. Kogused jagasin pooleks ehk 2 munavalgega sefiir.
Tuli väga maitsev ja mahlane sefiiritort...nagu päris:D
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar